Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

American Protestant Church Choir in Oude Kerk

zo 11 feb
American Protestant Church Choir in Oude Kerk

Zondagavond 11 februari vindt er in de Oude Kerk in Naaldwijk een bijzondere dienst plaats. Pieter Terpstra, voormalig predikant van Naaldwijk, gaat voor. Daarnaast zingt het koor van de American Protestant Church uit Den Haag. Het koor bestaat uit een dertigtal zangers en zangeressen, afkomstig uit diverse landen.

Het koor zingt in allerlei stijlen van de amerikaanse negro-spiritual en de Engelse kerkmuziek tot aan Bach. Pieter Terpstra geeft uitleg over het thema: “Droom de werkelijkheid open”. Wereldberoemde personen hebben grote invloed gehad op de geschiedenis van de twintigste eeuw. Gewone mensen die uitgroeiden tot leiders van grote bewegingen. In de dienst horen we wat hun droom was. Hoe maakten zij het verschil en waarom inspireren zij ons nu nog steeds? En kijkend naar het heden: wie zijn de wereldverbeteraars van nu, misschien wel bij ons in de omgeving en wat zijn úw dromen?
 
Locatie: Oude Kerk, Wilhelminaplein, Naaldwijk
Tijd: 19.00 uur


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
za 18 aug
De Canadese organist André Knevel verzorgt op zaterdag18 augustus het derde concert in de serie...
za 18 aug
Organist Jan Jansen bespeelt op 18 augustus het monumentale Garrels-orgel in de Groote Kerk in de concertserie van...
zo 19 aug
Op zondag 19 augustus zal de viering in de H. Egbertuskerk in Hoek van Holland op accordeon begeleid worden door Daniel...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS