Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bonte Haas Loop in Wateringen

zondag 13 januari 2019
Bonte Haas Loop in Wateringen

De Bonte Haas Loop wordt zondag 13 januari georganiseerd door de een van de hardloopgroepen van de Westlandse atletiekvereniging Olympus’70. De loop start vanuit eetcafe De Bonte Haas in Wateringen. Het parcours van 5 of 10 km is geheel geasfalteerd.  De opbrengst gaat naar het Ontmoetingscentrum Naaldwijk, voor de aanschaf van een fietslabyrint.

Het Ontmoetingscentrum in Naaldwijk is gericht op mensen die vergeetachtig zijn, moeite hebben met de dingen van alledag of het begrijpen van anderen. Ook personen met lichamelijk beperkingen of voor wie het gemis van contacten een probleem is, kunnen terecht bij het ontmoetingscentrum. Er zijn twee gezellige huiskamers voor maximaal 12 bezoekers per dag ingericht.
Met Fietslabyrint kunnen mensen interactieve fietstochten maken in meer dan 250 verschillende plaatsen. Het scherm waarop de fietsroutes te zien zijn, is aangesloten op een hometrainer of bewegingstrainer. Houdt iemand op met fietsen, dan stopt de fietsroute op het scherm. Dit stimuleert mensen om te blijven bewegen. Op kruispunten kiest de fietser zelf een richting; zo kan hij één stad op verschillende manieren verkennen. De prachtige beelden en omgevingsgeluiden zorgen voor een realistische fietservaring, waardoor mensen weer plezier krijgen in bewegen.

Locatie: start De Bonte Haas, Dorpskade 79, Wateringen
Tijd: Start 10.00 uur. Wandelaars start tussen 09.00 en 10.00 uur
Prijs: 5 km: € 5,00. 10 km € 7,00
Er zijn geen douches aanwezig, wel is er een touringcar als kleedruimte beschikbaar. EHBO is aanwezig op de fiets.
Inschrijven op www.bontehaasloop.nl

zo 31 mrt 2019
Op zondag 31 maart vindt op het sportcomplex van Quintus in Kwintsheul de Qlympics 2019 plaats, waarbij door ongeveer...
ma 22 apr 2019
De vrijwilligers van de Vrienden van het Staalduinse Bos organiseren op de 2e Paasdag, maandag 22 april, een...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS