Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Contactavond Postzegelvereniging Monster

donderdag 05 maart 2020
Contactavond Postzegelvereniging Monster

Op donderdag 5 maart heeft Postzegelvereniging Monster weer een contactavond in gebouw OJOS in Monster.

Deze avond wordt ook de jaarlijkse korte ledenvergadering gehouden. Er wordt teruggekeken op de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland vam 15 februari jl. waar 3 vernieuwde postzegels aan de serie ‘Westlands Mooiste’ postzegels zijn toegevoegd.
Verder worden de komende activiteiten verder voorbereid. Op het programma voor 5 maart staat ook een veiling met 60 mooie kavels en er is veel ruimte om gezellig met elkaar te filateleren (ruilen en handelen). Om 19.30 uur wordt gestart met het ruilen van de postzegels uit Spanje. Ook Westlands Mooiste postzegels in de oude en in de nieuwe serie, die in nauwe samenwerking met onze filatelistische partners zijn ontwikkeld, zijn present en te koop.

Locatie: Gebouw OJOS, Choorstraat 95, Monster
Tijd: 19.30 uur
Het is mogelijk deze contactavond als introducé te bezoeken, neem hiervoor contact op met de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, 0174-241740.

vr 10 apr 2020
Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS