Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Masterclass Maria Milstein en Hannes Minnaar in Maassluis

zaterdag 22 juni 2019
Masterclass Maria Milstein en Hannes Minnaar in Maassluis

Op zaterdag 22 juni geven meestervioliste Maria Milstein en meesterpianist Hannes Minnaar beiden een masterclass in Maassluis. De masterclasses vinden plaats in het kader van 60 jaar Jong Talent Concours Maassluis. Deelnemers aan de masterclasses zijn jonge getalenteerde violisten en pianisten.

De volgende violisten nemen actief deel: Mayte Levenbach, Marcel Sutedja, Menno Verloop, Yente Lottman, en Jessica Lukken. De pianisten die actief deelnemen zijn: Connie Lou, Sieger Jöbsis, Radu Ratering, Jorian van Nee en Zara Le Clerc. Allen waren één van de prijswinnaars van of Jong Talent Concours Maassluis of het Prinses Christina Concours. De dag staat natuurlijk ook open voor toeschouwers. Zij zijn van harte welkom.

De masterclasses vinden plaats in de Schuurkerk en de Immanuelkerk in Maassluis. De dag wordt afgesloten met een concert door alle deelnemers.

Informatie over het bijwonen van de masterclasses en het dagprogramma staat op www.maassluisemuziekweek.nl 

Locatie: Schuurkerk, Schuurhof 142, Maassluis en Immanuelkerk, Marelstraat, Maassluis
Tijd: 10.00 – 17.15 uur
Prijs: € 7,50

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS