Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Penningmeester Martin Kleijn

Ik woon in Hoek van Holland met mijn vrouw en twee dochters. Ik ben opgegroeid in Den Haag en heb daar tot 1990 gewoond. Ben toen verhuisd naar Hoek van Holland en daar nooit meer weg gegaan.

Vanaf mijn middelbare schooltijd ben ik werkzaam in de accountancy en nu als accountant-administratieconsulent bij KPMG MKB. De focus ligt op het midden- en kleinbedrijf in Den Haag, Rotterdam en het Westland. Als accountant ben ik niet alleen bezig met cijfers maar ook ben ik brede gesprekspartner over financiële zaken maar ook over bijvoorbeeld de bedrijfsvoering.

Ik heb ervaring in bestuursfuncties en met name de financiële kant. Verder maak ik al jaren deel uit van een examencommissie in mijn vakgebeid, namelijk bestuurlijke informatievoorziening. Ook al hoort Hoek van Holland bij Rotterdam je voelt je toch meer verbonden met het reilen en zeilen van het Westland.

Ik denk dat de WOS wel degelijk een functie heeft in het Westland en merk dat heel veel mensen in mijn omgeving de WOS kennen en ook waarderen. Ik hoop dat ik met mijn ervaring in de accountancy en alles wat daarbij komt kijken een bijdrage kan leveren aan de nieuwe uitdagingen van deze enthousiaste club.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS