Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Snuffelrepetitie Excelsior De Lier

dinsdag 03 maart 2020
Snuffelrepetitie Excelsior De Lier

Op dinsdag 3 maart organiseert muziekvereniging Excelsior in De Lier een snuffelrepetitie voor kinderen die het leuk vinden een instrument te gaan spelen. Ook ervaren muzikanten die een stek zoeken of ouders die een instrument willen spelen zijn van harte welkom.

Er kan een kijkje worden genomen bij de repetitie van het orkest en er kan gesnuffeld worden aan verschillende instrumenten. Spontaan mee spelen met een eigen instrument kan ook, niveau of leeftijd spelen geen rol.
De blokfluitleerlingen zullen met het orkest onder leiding van dirigent Dominic Sierat samen spelen. Ook zal de dirigent de instrumenten in het orkest apart voorstellen en laten horen. Er is tevens gelegenheid om vragen te stellen en informatie over de vereniging te krijgen.

Locatie: ’t Centrum, Hoofdstraat 100, De Lier
Tijd: 19:00 – 19.45 uur
Toegang gratis

za 27 jun 2020 t/m zo 28 jun 2020
Op zaterdag 27 en zondag 28 juni brengt Kinderkooor Westland de familiemusical Charlie en de Chocoladefabriek in De...
vr 10 jul 2020 t/m za 11 jul 2020
In Touch With Talents, dát is waar Masterfest in Wateringen voor staat. Na een succesvolle en uitverkochte eerste...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS