Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Spotlight

Spotlight

In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht gegeven van de culturele activiteiten in Westland. We gaan op zoek naar de verhalen achter de culturele verenigingen en hun voorstellingen of exposities. In samenwerking met Cultuurweb Westland laten we zien hoe actief onze regio is en welke leuke initiatieven er zijn op het gebied van kunst en cultuur.

De uitzendingen van Spotlight zijn hieronder terug te vinden.


Uitzending gemist

Spotlight Spotlight Onder de naam Spotlight start De Naald dit schooljaar de zoektocht... Spotlight Spotlight Onder de naam Spotlight start De Naald dit schooljaar de zoektocht... Spotlight Spotlight Onder de naam Spotlight start De Naald dit schooljaar de zoektocht... Spotlight Spotlight Onder de naam Spotlight start De Naald dit schooljaar de zoektocht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In deze aflevering van Spotlight neemt Jeffrey alvast een voorproefje... Spotlight Spotlight In deze aflevering bezoekt Jeffrey de dagactiviteiten van het... Spotlight Spotlight Deze week gaat Jeffrey aan de wandel tijdens het cultureel... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht... Spotlight Spotlight In Spotlight wordt maandelijks op een vlotte manier een overzicht...

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS