Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker

vrijdag 13 maart 2020
Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker

Op vrijdag 13 maart is Villa on the Beach in Hoek van Holland de locatie voor een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker).

Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld waar spelers zich kunnen plaatsen voor de grote landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi. 

Villa on the Beach wordt omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels, chips en kaarten. Daarnaast is er een toernooidirecteur die zorgt dat alles goed verloopt. De deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van Hoek van Holland’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. Tijdens de landelijke finale krijgen spelers de kans om een sponsorcontract te verdienen. De organisatie loopt rond om spelers te “scouten” die met Team ONK Poker mooie (inter)nationale toernooien kunnen spelen. 

Locatie: Villa on the Beach, Zeekant 55, Hoek van Holland
Tijd: 19.30 uur
Prijs: €13,50 voor 18 jaar of ouder
Inschrijven en informatie: www.onkpoker.nl

vr 10 apr 2020
Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS