Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voorzitter Wim Halverhout

Wim Halverhout is sinds 1 mei 2016 voorzitter van WOS Media. Ik ben geboren en getogen in Poeldijk. Sinds 1989 ben ik getrouwd met Natalie, heb twee dochters Milou en Anouk en wonen we in Naaldwijk. Sinds 1 mei 2016 ben ik voorzitter van de WOS. Na een lange periode Rabobank ben ik ook sinds 1 mei jl. ondernemer.

Ik ben in 1984 begonnen bij de toenmalige Rabobank Midden-Westland. In de periode tot 2000 heb ik diverse functies bij de bank vervuld. In 2000 maakte ik de overstap naar Rabobank Nootdorp-Pijnacker en werd ik bij die bank commercieel directeur. In 2006 maakte ik de overstap naar Rabobank Westland en heb als directeur Private Banking en Grootzakelijk hele mooie jaren meegemaakt.
In de periode 2009-2015 was ik voorzitter van Hockey Vereniging Westland en momenteel ben lid van Rotaryclub Westland Polanen en ben ik betrokken als lid van de Raad van Advies bij o.a. ISW en Weverling Groenprojecten. 
Vanaf 1 mei jl. ben ik met een tweetal uitdagingen gestart:
- Halverhout Management & Advies: met specifieke aandacht voor strategisch-, marketing- en financieel advies
- Tincan, een startend automotive bedrijf met een model wat tussen lease en huur in gaat zitten en als disruptor in de markt het zakelijk autorijden wil heruitvinden. Het betreft een zgn. easyjet propositie voor de kostenbewuste en slimme wagenparkbeheerder met tot 30% lagere kosten. Dat kan omdat elk onderdeel door ons anders wordt aangepakt.
De afgelopen jaren hebben de medewerkers en vrijwilligers zich enorm voor de WOS ingezet en is de WOS uitgegroeid tot een fantastische lokale omroep. Een omroep die niet voor niets in 2014 omroep van het Jaar is geworden. Maar stilstand is achteruitgang. Het medialandschap is enorm in beweging. Ook de WOS heeft voortdurende de uitdaging om op een passende wijze in te spelen op technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen.
Ik wil samen met de medebestuurders, medewerkers en de vele vrijwilligers een bijdrage leveren aan de kernwaarden van de WOS, voor nu en in de toekomst.

Kernwaarden WOS:
▪ Alles wat we doen heeft een binding met de regio 

▪ Alles wat we doen is interessant voor de regio 

▪ We zijn trots op de regio 

▪ Er is veel interactie met inwoners uit de regio


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS