Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Week van het Werk

Week van het Werk
Van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober staat heel regio Westland in het teken van werk, werk en nog eens werk. Werken voor iedereen is belangrijk, of dat nu betaald of vrijwilliger is. Naast het ontvangen van je welverdiende salaris en vakantiedagen, is het natuurlijk ook gewoon leuk om te werken! Gezellige momenten met collega’s beleven en met z’n allen strijden voor één doel, je doelen, ambities en dromen nastreven, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen waar je goed in bent of je creativiteit en passie in je baan kwijt kunnen; je kunt niet zonder werk!

En dat vieren we! De hele week gaan we de regio opschudden met werk, werk en nog eens werk. We gaan werkzoekenden helpen, bespreken hoe je gezond en verstandig kunt werken om werkziektes te voorkomen, hoe je je droombaan kunt krijgen en hoe het zit met opleidingen. Voor werkgevers hebben we het over zaken als payrolling en hoe om te gaan met werknemers met een bijzondere achtergrond. Daarnaast organiseren bedrijven uit de regio allerlei activiteiten tijdens de Week van het Werk! Die vind je terug op deze website.

Tijdens de Week van het Werk is er van alles te doen!

 
Maandag 25 september
07.00 - 10.00 uur De officiële opening in de WOS Studio. Kom live op de radio pitchen en vind een nieuwe baan.
14.00 - 16.00 uur Laat je CV en LinkedIn profiel checken bij Patijnenburg.
   
Dinsdag 26 september
07.00 - 9.00 uur Live radio vanuit de WOS Studio. Kom live op de radio pitchen en vind een nieuwe baan.
09.00 - 12.00 uur Live radio vanuit Patijnenburg.
10.00 – 12.00 Workshops bij Patijnenburg: o.a. solliciteren, online solliciteren en empowerment
10.00 – 12.00 Laat bij Patijnenburg een professionele profielfoto maken voor je CV en LinkedIN
10.00 - 12.00 Kledingadvies en stylingactiviteiten bij Patijnenburg.
14.00 - 16.00 uur Inspiratiesessie voor werkgevers bij Patijnenburg: 'Samenwerken anders beschouwd'.
  
Woensdag 27 september
07.00 - 9.00 uur Live radio vanuit de WOS Studio. Kom live op de radio pitchen en vind een nieuwe baan.
  
Donderdag 28 september 
07.00 - 9.00 uur Live radio vanuit de WOS Studio. Kom live op de radio pitchen en vind een nieuwe baan.
09.00 - 12.00 uur Live radio vanuit het nieuwe gemeentekantoor van de gemeente Westland, met onder andere de laatste werkweek van Sjaak van der Tak als burgemeester en een optreden van Spruijt en Opperman. 
12.00 - 17.00 uur Banenevent bij Natures Pride. Binnen één dag weet je of je een baan hebt. Het zal een interactieve middag worden waarbij je kunt luisteren, zien, proeven en beleven. Nature's Pride zoekt operators, productiemedewerkers en orderpickers. Meld je dan uiterlijk 24 september aan. Kijk op www.werkenbijnaturespride.nl
    
Vrijdag 29 september
07.00 - 10.00 uur Live radio vanuit de WOS Studio. Kom live op de radio pitchen en vind een nieuwe baan.
14.00 - 17.00 uur Talentendag bij Don Opleidingen. Ben jij werkzoekend of heb jij een baan, maar ben jij klaar voor een carriere switch? Op de Talentendag staan bedrijven die op zoek zijn naar jou. Kijk voor meer info op www.donopleidingen.nl
  
WOS TV
Tijdens de Week van het Werk zie je elke dag op WOS TV een verslag de activiteiten van die dag.
 
 


V.l.n.r.: Roel Batelaan (GJ Personeelsdiensten), Inge Vermeulen (Patijnenburg), Hildo Göbel (WOS Radio), Hugo Buitelaar (Don Opleidingen) en Suzan van Schie (Rexnord FlatTop Europe). Niet op de foto: Nature's Pride.


Tijdens de Week van het Werk stond alles in het teken van werk, werk en nog eens werk. Workshops, speeddates, pitches, presentaties, matches; er was van alles te doen!
Via onderstaande links kan je de vele radio items nog eens terugluisteren:
   
De items van vrijdagmorgen
De items van donderdagmorgen
De items van woensdagmorgen
De items van dinsdagmorgen 
De items van maandagmorgen
     

Een week vol met activiteiten
Pitchers in de radiostudio op zoek naar een baan, een cv-check, banendagen en open dagen; vorig jaar was het een drukte van jewelste tijdens de week. Uit de vele enthousiaste reacties blijkt dat de Week van het Werk een succes was. Er werd in de regio over gesproken, de activiteiten werden druk bezocht, velen werden aangezet tot nadenken over hun werk en, misschien wel het belangrijkste, meerdere mensen hebben dankzij de Week van het Werk een nieuwe baan gevonden.
  
Ook dit jaar komen de vaste elementen terug: inwoners kunnen pitchen op de radio, meerdere radio- en tv-programma’s staan in het teken van werk, er vinden diverse activiteiten plaats én wordt er een unieke actie georganiseerd. Dat wordt na de zomer bekend gemaakt, net zoals het definitieve programma.

Samenwerking tussen partijen
Een groot aantal van de partners die vorig jaar meededen, doen dit jaar weer mee. Dat zijn Nature's Pride, Patijnenburg, GJ Personeelsdiensten en DON opleidingen. Daarnaast haakt ook Rexnord FlatTop Europe aan als partner en partners kunnen zich ook nog aanmelden.

Het doel van de Week van het Werk is om iedereen er bewust van te maken dat werk belangrijk is, maar ook wat actuele thema’s zijn rondom werk voor zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden.

Meer informatie
De komende periode wordt er meer invulling gegeven aan de week en worden inwoners daarover via diverse media op de hoogte gebracht. Een overzicht van alle activiteiten in de week zal te vinden zijn op wos.nl/weekvanhetwerk.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS