Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe plaat Trobi wordt in tien landen uitgebracht

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: dinsdag 18 april 2017 14:30


De nieuwe single 'Never Let You Down' van de Lierse DJ Trobi zal tegelijkertijd in tien landen worden uitgebracht. Manager Peter Gelderblom bevestigt, dat meerdere label-partners van Spinnin' Records interesse hebben in de plaat. Daardoor zal het nummer op 12 mei niet alleen in Nederland, maar ook in België, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk op de markt komen.

Vanwege de buitenlandse interesse werd het uitbrengen van de plaat tot twee keer toe uitgesteld. Eerder werden 31 maart en 14 april als releasedata genoemd. Trobi laat op Instagram weten, dat het publiek naast deze single ook op korte termijn een samenwerking met muziekproducer Boaz van de Beatz kan verwachten. 

Bryan du Chatenier, zoals Trobi in werkelijkheid heet, wist met zijn debuutsingle 'In The Studio' al hoge ogen te gooien. Inmiddels staat de teller van het aantal views op Youtube op ruim 1,4 miljoen. Tijdens Pasen deelde Trobi alvast een voorproefje van 'Never Let You Down' op Facebook.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS