Archief
CRM

CRM

Sabina Swertz en Joop Vaissier gestopt bij CRM

Twee leden van de Culturele Raad Maassluis (CRM) hebben afscheid genomen van het gemeentelijk adviesorgaan. Het gaat om Sabina Swertz en Joop Vaissier die zich vier en vijftien jaar hebben ingezet voor de CRM. Swertz is gestopt wegens drukte met haar gezin en Vaissier stopt omdat hij vindt dat een ander het moet overnemen.

Swertz heeft zich veel beziggehouden met de werkgroepen Douanehuisje en Open Monumentendag. Ze is begonnen als notuliste van de CRM. Toen ze later toetrad tot deze raad, is ze dat werk blijven doen. Veel tijd en energie heeft ze ook gestoken in de opzet en onderhoud van de website van de raad.

Vaissier heeft zich voornamelijk bezig gehouden met het gemeentelijk kunstbeleid, had zitting in de werkgroepen Subsidies en Beleid, Jongeren en Culturele Prijs Maassluis en was daarnaast lid van het dagelijks bestuur. Ook heeft hij steeds een belangrijke bijdrage geleverd aan het onderhouden van de Stedenband tussen Hatvan en Maassluis. Vanwege zijn jarenlange inzet kreeg hij uit handen van wethouder Keijzer de Erespeld der gemeente Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Cultuur