Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland maakt De Hoge Bomen veiliger

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 19 juni 2017 17:17


De gemeente Westland start volgende week maandag met het veiliger maken van sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. Zo komt er meer verlichting en het auto- en fietsverkeer wordt van elkaar gescheiden. Tot en met 1 oktober wordt er aan de omgeving gewerkt.

De plannen voor verbetering van de verkeersveiligheid zijn in een stroomversnelling gekomen, vanwege de sluiting van de gemeentewerf in ’s-Gravenzande in het najaar. De activiteiten die op deze locatie plaatsvinden worden deels ondergebracht bij de gemeentewerf in Naaldwijk. Ook een lager aantal fietsende scholieren in de buurt en de zomerstop van veel verenigen zorgt voor werkzaamheden in deze tijd van het jaar.

Vanaf 26 juni tot eind juli is de toegang, via de rotonde aan de Galgeweg, afgesloten. Het sportpark is in die periode te bereiken via de rotonde Secretaris Verhoeffweg en de Zuidweg. Vanwege deze afsluiting gaat de poller aan de Hoogwerf / Zuidweg naar beneden vanaf 26 juni tot eind juli. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen invloed hebben op de duur en start van het werk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS