Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Dijkstraat sluiproute bij afsluiting Middel Broekweg'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 8 oktober 2019 16:28

Foto: Google Streetview


Automobilisten die last hebben van de afsluiting van de Middel Broekweg, gebruiken veelvuldig de Dijkstraat in Honselersdijk als sluiproute. Dat zegt althans politieke partij Westland Verstandig. Fractievoorzitter Peter Duijsens hoopt dat burgemeester en wethouders maatregelen nemen om dit te voorkomen.

De Middel Broekweg is sinds afgelopen maandag afgesloten vanwege de vervanging van de Zwaansheulbrug. De afsluiting duurt zeker tot en met eind januari. Verkeer dient om te rijden via Veilingroute, De Westlandroute en Zwethlaan of in de omgeving van Honselersdijk van de doorgaande route Poeldijksepad, Veilingweg, Nieuweweg. In plaats daarvan wordt dus de Dijkweg gebruikt.

In de Honselse winkelstraat geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur en is niet berekend op een grote hoeveelheid verkeer. "Niet alleen wordt heel veel gebruik gemaakt van de Dijkstraat, maar ook wordt er, zoals ook elders in Westland, te hard gereden", aldus Duijsens. Hij wil dat in elk geval borden worden geplaatst die de doorgaande route duidelijk maken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS