Archief
WOS

WOS

'Doe voortaan melding bij BuitenBeter als bouwhekken zijn omgevallen'

Het college van B en W in Westland vindt dat de fractie Westland Verstandig in het vervolg beter een melding kan doen bij BuitenBeter, als de bouwhekken aan de Verdilaan in Naaldwijk weer eens om liggen. Op die manier kan sneller actie worden ondernomen. Dat schrijft wethouder Leen Snijders in antwoord op vragen van die partij.

De hekken op de hoek van de Dijkweg en Verdilaan waren in februari omgevallen en volgens Westland Verstandig gaf dat een rommelige aanblik. Reden om opnieuw schriftelijke vragen in te dienen. De fractie stelde afgelopen december ook al vragen, toen dezelfde hekken waren omgewaaid. De partij wilde weten of de gemeente een rol kan spelen door de hekken beter te verankeren. CDA Westland vond het stellen van vragen over de omgewaaide bouwhekken destijds maar onzin, en besloot ze toen zelf overeind te zetten.

Snijders zegt in antwoord op de nieuwe vragen dat hij inmiddels contact heeft gezocht met de eigenaar van het terrein, om hem te verzoeken de hekken neer te zetten als ze zijn omgewaaid. "Voor dergelijke meldingen, verzoeken wij u om in de toekomst een melding te doen bij BuitenBeter zodat zo snel als mogelijk actie kan worden ondernomen."