Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Haagse woningcorporatie neemt delen Westland in'

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 6 november 2018 15:37

Foto: Sint-Jan de Doperkerk in Wateringen


Neemt woningcorporatie Staedion uit Den Haag posities aan de randen van Westland in? Dat wil LPF Westland weten. De partij heeft hier 'geluiden' over gehoord en wil van het college weten of dit waar is.

"Terwijl wij ons bezighouden met de plaats van een beeld (Gravin Machteld, red.) lijkt het erop dat de buurman een serieuze aanval op het Westland doet", zei fractieleider Dave van der Meer in zijn toespraak tijdens de begrotingsbehandeling. "Wij horen graag of dit soort geluiden inzake een stille annexatie kloppen", ging hij verder.

Wonen-wethouder Ben van der Stee bevestigt dat Staedion in Wateringen-noord een grondpositie in handen heeft. Komende dinsdag komt de wethouder hierop terug. "Maar", zo geeft de wethouder aan, "nieuwbouw kunnen wij honderd procent zelf toewijzen".

Klik hier voor het LIVE volgen van de begrotingsbehandeling.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS