Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Rondweg' voor vrachtwagens in 's-Gravenzande

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 19 april 2019 16:04

Foto: Gemeente Westland


Vrachtwagens worden binnenkort zoveel mogelijk geweerd uit het centrum van 's-Gravenzande. De gemeente Westland stelt daar een zogenoemd vrachtautocirculatieplan in, wat inhoudt dat het vrachtverkeer over een rondweg wordt geleid.

Nu nog komt het geregeld voor dat chauffeurs die in 's-Gravenzande winkels moeten bevoorraden, vertrouwen op hun navigatiesysteem dat de kortste weg zoekt. Daardoor komen zij terecht in straten waar zij niet horen en dit gaat volgens de gemeente ten koste van de leefbaarheid en verkeersveiligheid.

De rondweg die daarom wordt ingesteld loopt over de Koningin Julianaweg, Oudelandstraat, Pompe van Meerdervoortstraat, Rederijkerslaan en Albert Schweitzerlaan. Het gebied daarbinnen wordt bestempeld als verboden zone voor vrachtauto's, met uitzondering van bestemmingsverkeer. Daarvoor zullen ook borden worden geplaatst.

Belanghebbenden kunnen nog een bezwaarschrift indienen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS