Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

27-jarige Wateringer krijgt klappen in de McDrive

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 8 februari 2018 08:44

Foto: archieffoto


Een 27-jarige inwoner van Wateringen is in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld nadat hij een andere man opriep rustig aan te doen. Dat gebeurde in de rij voor de McDrive aan de Wippolderlaan in Wateringen, waar zowel dader als slachtoffer, die vergezeld werd door een vriend, een snack hadden besteld.

Na een tijdje begon de man voor de Wateringer ongeduldig tegen het raam bij de kassa te bonzen. Een van de vrienden maande de man tot kalmte, maar dat accepteerde hij niet. Hij liep hierop naar de auto waar de twee vrienden in zaten en opende het portier. 

De man sloeg met zijn vuist meerdere malen één van de vrienden zo hard in het gezicht dat hij hierdoor een flinke hoofdwond op liep. De man probeerde de Wateringer te trappen. De andere vriend aarzelde geen moment en belde gelijk 112. Een agent die stond te tanken bij het tankstation naast het wegrestaurant hoorde de oproep en kwam gelijk kijken. 

De politie hield de man aan. Het 27-jarige slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor hechtingen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS