Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Artiesten 'Beste Zangers' naar Furieade

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 21 augustus 2019 11:55

Foto: PR


De organisatie van de Furieade heeft onder meer Rolf Sanchez en Emma Heesters gestrikt voor een optreden tijdens het jaarlijkse maritieme spektakel in Maassluis. Beide artiesten zijn vanaf komende zaterdag te zien in het tv-programma 'Beste Zangers' op NPO 1.

Sanchez werd bekend na zijn deelname aan X-factor in 2011, waarin hij derde wordt. Hij woont inmiddels afwisselend in Nederland en Miami. In de VS heeft hij al drie nummer 1 hits in de Billboard Tropical Songs Chart op zijn naam: Por si no te vuelvo a ver, Que se siente en Vas a entender.

De Zeeuwse Heesters heeft in vijf jaar tijd meer dan een miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal weten te vergaren met het zingen van covers en gaat dit jaar voor het eerst eigen werk uitbrengen. Haar grootste YouTube-hit is de cover van Despacito, samen met YouTuber Jason Chen. Deze is, bij elkaar opgeteld, al meer dan 10 miljoen keer bekeken

Naast Sanchez en Heesters kunnen bezoekers ook genieten van de muziek van coverband The Originals en komen de dj's van 538 On Tour optreden.

De Furieade is dit jaar van 4 tot en met 6 oktober. Het complete programma, met daarbij ook data en tijden van de optredens, is te vinden op Furieade.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS