Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Badmintoncoach Ciraar Slaats stopt bij Velo

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 15 maart 2019 14:12

Foto: Archief Velo Badminton


Ciraar Slaats stopt als badmintoncoach van de eredivisieploeg Le Credit Sportif Velo. Dat heeft de Hagenaar onlangs medegedeeld aan het bestuur van de Wateringse club. Slaats stond sinds 2004 - met onderbreking van één seizoen - aan het roer van het team.

Onder Slaats werd Velo in 2006, 2010, 2012, 2014, 2016 en 2017 kampioen in de eredivisie. Daarnaast sleepte de ploeg nog vier keer de nationale beker in de wacht. Hoogtepunt was de deelname aan de Europa Cup in 2011. De Wateringers bereikten daarin de finale, die ze vervolgens wel verloren.


In september 2014 stapte Slaats plotseling op als trainer, vanwege een meningsverschil met het bestuur. Hij keerde een seizoen later toch weer terug in Wateringen.

Het bestuur van Velo is al op zoek naar een nieuwe coach. Tegelijkertijd wordt gekeken of Slaats een andere rol binnen de vereniging kan krijgen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS