Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bandenprikker slaat voor derde maal toe in Monster

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 5 mei 2016 07:18

Foto: Hartman


In de Hemelvaartsnacht heeft de Westlandse bandenprikker opnieuw toegeslagen. In de componistenwijk in Monster is van vijftig auto's een band lekgestoken. Op een auto is de tekst 'Monster is geslashed' achtergelaten; Slash is de naam waaronder de bandenprikker actief is.

De voertuigen stonden op de Verdilaan, Bach, Ravel, Schelfhout, Schouman en Van Tijn, op grotendeels uit het zicht liggende parkeerplaatsen. Op zeker drie auto's zijn teksten achtergelaten, zoals: "Niemand die me ziet" en "Dit is oorlog. Eisen komen nog. Slash".

Nu Monster, eerder 's-Gravenzande en Naaldwijk
Afgelopen maand sloeg de bandenprikker twee keer toe in Monster. Eerder was hij vooral actief in 's-Gravenzande en Naaldwijk. Het totaal aantal lekgestoken banden sinds september vorig jaar ligt nu boven de 275.

De eerste keer in Monster was in de nacht van woensdag 7 april. De dader 'verontschuldige' zich voor de betrekkelijk lange afwezigheid (vijf weken), omdat hij het "te druk" zou hebben gehad. De tweede keer in Monster was in de nacht van donderdag 13 april. In beide gevallen ging het om tientallen lekgestoken banden.


Camerabeelden
De recherche heeft camerabeelden ter beschikking gekregen voor onderzoek. Mensen die in de omgeving van de genoemde straten in Monster wonen en eveneens beschikken over camerabeelden die mogelijk voor het onderzoek van belang kunnen zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Voor iedereen  die over informatie beschikt die voor de recherche van belang is, geldt: bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS