MLTV90

MLTV90

Bastiaansen grijpt Westlandse tennistitel

Honselersdijker Levi Bastiaansen is zondagmiddag winnaar geworden van de Westlandse Tennis Kampioenschappen bij MLTV'90 in Monster. In de herenenkelfinale (categorie 5) versloeg hij Hoekenees Adam Admiraal. Bij de dames (categorie 6) bleek Joanne Vreugdenhil uit Naaldwijk de sterkste.

In het herendubbel (categorie 2) wonnen Timo Tergau en Sander de With uit Pijnacker de titel. Het Westlandse duo Michel van der Goes/Sebastiaan Schijf eindigde op plek 2. Bij de Westlandse Tennis Kampioenschappen streden 316 spelers om de titels. Vanwege het slechte weer aan het begin van de week moest het deelnemersveld enkele keren uitwijken naar VT De Hoek, LTC Naaldwijk en De Rhijenhof. Zo konden alle wedstrijden gewoon doorgaan.

Voor de tweede keer werden bij MLTV'90 ook de Westlandse Padel Kampioenschappen gehouden. In totaal 71 spelers hadden zich voor aangemeld. In de wedstrijdcategorie herendubbel wonnen Camil Bouwhuis (Rijshaeghe) en Alexander Vermeijden (MLTV'90). René de Gruijter en Marnick Ryckaert behaalden de tweede plek. Bij de gemengd dubbels behaalden Vivienne van Dijk en Reinier Luijkx (beiden MLTV'90) de titel.