Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bastiaansen grijpt Westlandse tennistitel

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 19 augustus 2019 08:05

Foto: MLTV90


Honselersdijker Levi Bastiaansen is zondagmiddag winnaar geworden van de Westlandse Tennis Kampioenschappen bij MLTV'90 in Monster. In de herenenkelfinale (categorie 5) versloeg hij Hoekenees Adam Admiraal. Bij de dames (categorie 6) bleek Joanne Vreugdenhil uit Naaldwijk de sterkste.

In het herendubbel (categorie 2) wonnen Timo Tergau en Sander de With uit Pijnacker de titel. Het Westlandse duo Michel van der Goes/Sebastiaan Schijf eindigde op plek 2. Bij de Westlandse Tennis Kampioenschappen streden 316 spelers om de titels. Vanwege het slechte weer aan het begin van de week moest het deelnemersveld enkele keren uitwijken naar VT De Hoek, LTC Naaldwijk en De Rhijenhof. Zo konden alle wedstrijden gewoon doorgaan.


Voor de tweede keer werden bij MLTV'90 ook de Westlandse Padel Kampioenschappen gehouden. In totaal 71 spelers hadden zich voor aangemeld. In de wedstrijdcategorie herendubbel wonnen Camil Bouwhuis (Rijshaeghe) en Alexander Vermeijden (MLTV’90). René de Gruijter en Marnick Ryckaert behaalden de tweede plek. Bij de gemengd dubbels behaalden Vivienne van Dijk en Reinier Luijkx (beiden MLTV'90) de titel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS