Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beoordeling mensen met coronaklachten nu op centrale locatie

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 18 maart 2020 14:48

Foto: Signbiblio 1


Mensen uit onze regio die last hebben van gezondheidsklachten en denken besmet te zijn met het coronavirus worden voortaan op een centrale locatie beoordeeld. Dat hebben alle huisartsen(posten) in Delfland, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord samen afgesproken.

Mensen kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen met hun huisarts als zij hun klachten willen laten beoordelen. De huisarts geeft dan aan waar dit zal gebeuren. Tijdens de avonden, nachten en weekenden zal de medewerker van de huisartsenpost de locatie waar de beoordeling plaatsvindt doorgeven.

Door deze maatregel in te stellen kan zo efficiƫnt mogelijk worden omgegaan met de beschermende kleding die huisartsen dragen. Ook wordt het risico op een eventuele besmetting van andere patiƫnten in huisartsenpraktijken zoveel mogelijk beperkt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS