Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bestuurder trouwstoet op de bon na meerdere verkeersovertredingen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 23 februari 2020 10:15


De politie heeft zaterdag een bestuurder van een trouwstoet staande gehouden nabij de A20 bij Maasland. De trouwstoet werd na meerdere meldingen met een videoauto gevolgd vanaf de Nieuweweg in Poeldijk. Dat meldt mediapartner Omroep West

Een van de bestuurders reed volgens de politie onnodig links, remde het overige verkeer onnodig af, wisselde van rijstrook zonder richting aan te geven, wisselde van rijstrook zonder het overige verkeer voor te laten gaan en veroorzaakte meerdere malen onnodig geluid.

Vanaf de Nieuweweg reed de stoet via de Burgemeester Elsenweg richting de A20 en daar vonden de agenten het wel welletjes. De overlastgevende bestuurder is staande gehouden en heeft voor twee overtredingen een bekeuring gekregen. Ook moet de bestuurder zich binnenkort bij het CBR melden voor een Educatieve Maatregel Gedrag en verkeer (EMG).

'Trouwstoeten onder de aandacht'
Volgens de politie hebben meerdere trouwstoeten zaterdag overlast bezorgd in de regio. "Momenteel staan deze trouwstoeten onder de aandacht gezien de genoemde gedragingen in het verkeer", aldus de politie tegenover Omroep West.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS