Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bewoners Juliahof verdeeld over invulling speeltuin

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 6 maart 2019 13:51

Foto: Archief WOS Media


Omwonenden van de speeltuin in de wijk Juliahof in Wateringen zijn het niet met elkaar eens als het gaat over de herinrichting van het terrein van "de weggehaalde schommels". Vanwege overlast door hangjongeren probeert de gemeente samen met omwonenden tot een betere inrichting te komen, maar dat is nog een hele kluif voor wethouder Leen Snijders, zo bleek dinsdagavond tijdens een commissievergadering van de gemeenteraad.

Tot nog toe is door de gemeente gesproken met diverse (groepen) bewoners die met verschillende plannen aan kwamen zetten. "Maar wat elke keer blijkt: waar we de toestellen ook zetten, iedereen heeft een eigen belang", aldus Snijders. "Daarom gaan wij als gemeente niet meer praten met groepen A, B en C, maar in gesprek met alle bewoners", zei hij.

Er is inmiddels al het nodige te doen geweest over deze speeltuin. Vanwege jongerenoverlast werd eind vorig jaar besloten om de voor hen aantrekkelijke schommels tijdelijk te verwijderen. Maar dat leverde protest op van omwonenden met kleine kinderen. Inmiddels zijn de schommels terug, maar wordt er nog gewerkt aan een definitieve invulling van het terrein.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS