Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bezoek Westland op Vakantiebeurs: 'Veel mensen kennen Westland niet'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 9 januari 2018 15:46


Een bijzondere deelnemer op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht deze week. Tussen alle buitenlandse bestemmingen is ook Westland te vinden. "We willen laten zien dat het Westland bestaat, veel mensen weten dat niet", zegt Jeroen Beelen van promotieorganisatie Bezoek Westland.

Bezoek Westland is uitgenodigd door Westlander Ed Smit van Edventure Reizen, een touroperator in Costa Rica. "Hij zei, wat je in Costa Rica in de natuur ziet, is in Westland terug te vinden in de kassen." Edventure Reizen en Bezoek Westland zijn samen te vinden tussen hal 3 en hal 4. "We richten ons op de Nederlandse bezoeker die op zoek is naar een uitje in eigen land."

"In de stand laten we zien wat het Westland te bieden heeft", aldus Beelen. "We hebben een enorm fotopaneel waarop alle kernwaarden van het Westland staan. We laten de kust zien, de bloemen en heel veel groenten en fruit."

Woensdag gaat de beurs pas open voor bezoekers, maar tijdens de Vakdag die dinsdag plaatsvond kreeg Beelen al veel reacties. "Mensen die Westland niet kennen, maar ook een mevrouw van touroperator TUI die is getrouwd met een tuinder. Ze vond het fantastisch dat we hier staan."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Varend Corso 2018
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS