Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Biatlon zonder sneeuw in Westland

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: woensdag 8 februari 2017 17:44


Vijf kilometer rennen om tussendoor vier keer met een luchtgeweer op een doel te schieten. In juni van dit jaar kan dat in Westland. Dan organiseert de atletiekvereniging Olympus '70 in Naaldwijk in samenwerking met schietvereniging Generaal Snijders uit 's-Gravenzande een zomerbiatlon.

De zomerbiatlon is een combinatie van atletiek en schietsport. Bij de winterse variant wordt er gelanglauft; bij de zomerse variant wordt er hardgelopen. De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA) heeft tien schietlanen beschikbaar gesteld die op de atletiekbaan van Olympus '70 opgesteld zullen worden.

In de aanloop naar de wedstrijd kunnen deelnemers trainingen volgen bij de schietvereniging. Geïnteresseerden die geen lidmaatschap hebben bij een van beide verenigingen komen bedrogen uit; de wedstrijd is namelijk alleen voor leden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS