Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bieb in Debat komt met podcast

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 10 september 2019 11:09


Bibliotheek Westland, Bram van Reeuwijk en de WOS hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw project: een tweemaandelijkse podcast die aansluit op het thema dat besproken wordt tijdens Bieb in Debat. De Westlandse initiatiefnemer Bram van Reeuwijk presenteert de podcast, die onder meer te beluisteren is via de Apple Podcast-app en Spotify.

De eerste podcast, die vanaf nu te beluisteren is, gaat over eenzaamheid. Dat thema wordt tijdens Bieb in Debat op vrijdag 20 september besproken. Te gast in de podcast is Ali el Mokaddem van Vitis Welzijn, die tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden regelmatig te maken heeft met eenzame mensen.

Bieb in Debat is op vrijdag 20 september gratis bij te wonen van 19.30 tot 21.00 uur in de bibliotheek van Naaldwijk aan Sint Martinusstraat 67.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS