Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bijeenkomst voor ondernemers over Brexit

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 28 februari 2019 08:39

Foto: Fred van der Ende


Op 29 maart stapt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Onder welke voorwaarden is nog niet duidelijk, maar om ondernemers in onze regio voor te bereiden, is er op woensdag 13 maart een Brexit-bijeenkomst voor het mkb in Westland.

Experts van grote bedrijven (Dutch Flower Group, Rabobank, etc.) en instellingen als de douane, de NVWA en werkgeversorganisatie AWVN geven dan praktisch advies aan ondernemers over de naderende Brexit.

De bijeenkomst, die wordt geopend door staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken, is speciaal gericht op kleinere en middelgrote bedrijven uit de regio Westland, Den Haag en Rijnmond. Van tuinbouw tot logistiek en dienstverlening; alle bedrijven zijn welkom.

Als voorbereiding op de sessie raadt de gemeente ondernemers aan om alvast de Brexit Impact Scan te doen via hulpbijbrexit.nl of het Brexitloket. Er zijn 100 plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Aanmelden is nodig en kan hier. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis aan de Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk. Hier vind je de planning


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS