Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boetzelaer heeft nog 350.000 euro nodig en houdt nu benefietgala

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 21 februari 2020 15:51


Er komt een benefietgala om extra geld in te zamelen voor de wederopbouw van het afgebrande zwembad De Boetzelaer in Monster. "We hebben nog 350.000 euro nodig."

De financiering van het nieuwe zwembad in Monster, waarvan de kosten op ruim 13 miljoen euro geschat werden, wás rond. "Maar de bouweisen zijn enorm aangescherpt. Dat heeft vooral gevolgen voor de fundering", aldus Mark van Holstein van de Boetzelaer, die het benefietgala organiseert.

"In eerste instantie was voorgecalculeerd dat er een x-aantal palen de grond in moesten, maar dat blijken er veel meer te zijn. Dat is een flinke kostenpost. Daarom heb ik dit samen met collega's op poten gezet. Zodat we laatste paar ton bij elkaar kunnen krijgen."

Totaalplaatje

"Het geld dat we nu willen ophalen is voor de aankleding van het zwembad, we hadden namelijk een totaalplaatje voor ogen en het zou mooi zijn als het er precies zo uitziet voordat het nieuwe zwembad opengaat."

De bouw van de nieuwe Boetzelaer is in volle gang. Op 17 december 2019 ging de eerste paal de grond in. Als de benefietavond niet het gewenste bedrag oplevert, is er geen nood aan de man. "Het zwembad kan sowieso gebouwd worden."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS