Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boris van der Voort grijpt derde jeugdtitel mountainbike

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 20:59

Foto: WWV


Wielrenner Boris van der Voort heeft zaterdagmiddag in het Friese Appelscha de Nederlandse titel mountainbike gepakt in de categorie voor 13-jarigen. Voor de jonge Heulenaar betekende het al zijn derde titel in het mountainbike bij de jeugd.

Van der Voort rijdt voor wielervereniging Westland Wil Vooruit uit Honselersdijk. De Westlanders gingen in Appelscha met 28 renners van start, met daarbij diverse titelfavorieten. Ook Julia Herman (Nootdorp, meisjes tot 8 jaar) en Mae Cabaca (Vlaardingen, meisjes tot 13 jaar) grepen de nationale titel in hun leeftijdscategorie. Regiogenoten Wessel den Harder (Maassluis, jongens tot 8 jaar) en Iker Slotboom (Kwintsheul, jongens tot 9 jaar) grepen het brons.


Ook van de 11-jarige Floortje de Vries werd vooraf een podiumplek verwacht, maar zij brak tijdens de koers haar rem en werd vijfde.

Hartog Nederlands kampioene bij de studenten
Mountainbikester Larissa Hartog pakte zondagmiddag een titel bij het wegwielrennen. De Lierse werd Nederlands kampioen bij de studenten. Dat gebeurde in een massasprint.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS