Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brand in Hoeks verpakkingsbedrijf

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 11 september 2018 11:41

Foto: Dennis van Schie - WOS Media


In een verpakkingsbedrijf in Hoek van Holland heeft dinsdagochtend tot tweemaal toe een brand gewoed. De eerste melding was kort voor 10.45 uur. Een half uur later gingen de laatste brandweerlieden inpakken, toen er plotseling weer vuur oplaaide in een afzuigkanaal. 

Aanvankelijk waren brandweerteams van Hoek van Holland, 's-Gravenzande en Naaldwijk naar bedrijventerrein De Kulk gestuurd. Het vuur was snel onder controle en 's-Gravenzande ging alweer terug naar de kazerne. Echter, rond 11.15 uur moesten de slangen weer worden uitgerold.

Tegen 11.30 uur werd 's-Gravenzande teruggeroepen, de hoogwerker uitgeklapt en werden zwartgeblakerde pallets naar buiten gereden. Waarschijnlijk kwamen bij het versnijden van papier en karton vonken vrij, waarna de vlam in het kanaal schoot. Vervolgens werd de brand vrij vlot geblust. Niemand raakte gewond. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS