Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Burgemeester Maassluis op pad met politie vanwege vele inbraken

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zaterdag 23 november 2019 10:17

Foto: 112 Maassluis


Burgemeester Edo Haan van Maassluis is vrijdagmiddag en -avond met de politie op pad geweest vanwege de vele inbraken in de stad in de afgelopen tijd. Ze bezochten diverse wijken.  

Samen liepen Haan en een politieagent langs verschillende woningen waar dit jaar is ingebroken. Ook keken ze naar inbraakgevoelige huizen en plekken in de stad.

In Maassluis is in de afgelopen weken tien keer ingebroken. Daarnaast zijn er acht inbraakpogingen in panden gedaan. De burgemeester liet vrijdag tegenover de WOS weten dat hij zich hierover grote zorgen maakt, "omdat er sprake is van een verdubbeling ten opzichte van andere jaren."

Om meer inbraken tegen te gaan, is woensdag op de kruising Scheerderij met de Ververij een mobiele camera geplaatst. Ook heeft de politie extra agenten ingezet. Verder is aan medewerkers van de plantsoenendienst en vuilnismannen gevraagd een oogje in het zeil te houden. Burgemeester Haan gaat bekijken of er ook nog andere manieren zijn om de inbraakgolf te stoppen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS