Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Caiway definitief verkocht aan het Zweedse EQT

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 11 januari 2018 10:21

Foto: Google StreetView


De Westlandse internet- en televisie-aanbieder Caiway is definitief verkocht aan het Zweedse investeringsfonds EQT. Dat maakt Caiway bekend. De overname betreft naast dienstenleverancier Caiway ook de coax- en glasvezelinfrastructuur (CIF) die breedbandtoegang biedt aan meer dan 350.000 huishoudens in Nederland.

De ondernemingsraad en de Autoriteit Consument & Markt hebben met de verkoop ingestemd. CIF en Caiway worden in dezelfde holding geplaatst als het Zeeuwse kabelbedrijf Delta, dat eerder door EQT werd overgenomen. De bestuursvoorzitter van Delta, Marco Visser, heeft hier de leiding over.

Caiway heeft ongeveer 200.000 klanten voor televisie, telefonie en internet, voornamelijk in onze regio, maar bijvoorbeeld ook in Schiedam en Aalsmeer. Voor hen verandert er niets, benadrukt de kabelaar. "Caiway blijft gewoon de diensten leveren zoals je dat nu ook gewend bent."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS