Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

CDA: 'Verbeter verkeerssituatie Heulse Van Luyklaan'

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: dinsdag 8 januari 2019 15:19

Foto: Google Streetview


De afstand tussen de autoweg en het fietspad op de Van Luyklaan in Kwintsheul is te klein. Dat vindt CDA Westland. De partij pleit voor een afscheiding of een verplaatsing van het fietspad. De christendemocraten willen weten hoe het bestuurscollege over de kwestie denkt en komen met vragen aan het bestuurscollege.

Verder staan volgens het CDA de lantaarnpalen in flauwe bochten te dicht langs de autoweg. Deze lantaarnpalen belemmeren ruimte die vrachtwagens nodig hebben voor het maken van bochten. Om onveilige situaties te voorkomen, wordt gevraagd of de bochten breder kunnen worden gemaakt of de lantaarnpalen kunnen worden verplaatst.

Een ander probleem met betrekking op vrachtwagens ligt in de betonnen wegafscheiding bij de rotonde van de aansluiting op de Veilingroute. Deze afscheiding zorgt voor meer bandenslijtage en daarmee hogere kosten. Er wordt gevraagd of dit beton kan worden weggewerkt. 

De vragen zullen dinsdagavond worden besproken tijdens de Commissie Ruimte van de Westlandse gemeenteraad.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS