Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Chapeau uitgereikt aan Henny Wesselius

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 4 januari 2019 10:59


Henny Wesselius heeft donderdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Maassluis de Chapeau gekregen. Deze onderscheiding wordt elk jaar wordt uitgereikt aan een Maassluizer die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de stad. Henny Wesselius heeft dit gedaan door zich onder meer in te zetten bij de verkiezingen voor de stadsdichter, als secretaris van de Furieade en als penningmeester voor de intocht van Sinterklaas.

Burgemeester De Haan reikte de Chapeau uit in theater Koningshof. Hij zei over Henny: "Ze valt op door haar vrolijkheid en enthousiasme" en: "Ze ontvangt je altijd met een brede smile als je naar de Koningshof gaat."

Het was voor het eerst dat er tijdens de nieuwjaarsreceptie ook een theaterprogramma, inclusief muziek en dans, werd aangeboden. Alle kaartjes voor de show waren uitverkocht, hoewel deze gratis te verkrijgen waren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS