Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ckc Maassluis blijft puntloos, ODO nu hekkensluiter

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 19 oktober 2019 17:59

Foto: Archieffoto Ton Linschoten


Korfbalvereniging ckc Maassluis is er ook in de zevende wedstrijd van het seizoen niet in geslaagd om met een overwinning naar huis te gaan. Uit in Poortugaal won RWA met 19-17. Zo blijft de ploeg uit Maassluis puntloos.

Maassluis nam al na acht minuten een 0-4 voorsprong en stond een kleine tien minuten later zelfs 3-7 voor, maar liet de thuisploeg daarna terugkomen. Na 25 minuten kwam RWA voor het eerst op voorsprong, waarna Maassluis in de achtervolging moest. Bij rust stond het 11-10.
In de tweede helft kwamen de gasten nog enkele keren op gelijke hoogte, maar dat bleek niet genoeg. In de laatste vijf minuten zette RWA een stand van 17-17 om in 19-17.

ODO verliest van IJsselvogels
In de tweede klasse I kende ODO op het eigen veld tegen IJsselvogels een uitstekende start, waarbij het al snel op 4-0 kwam. Halverwege de eerste helft kwamen de gasten terug in de wedstrijd (5-3), waardoor het bij rust 10-9 stond.

De rust betekende direct het kantelpunt in de wedstrijd. Tien minuten in de tweede helft kwam IJsselvogels voor het eerst op voorsprong (10-11) en met een kwartier te gaan leek ODO het compleet kwijt te zijn (11-15). De Maaslanders kwamen niet meer tot scoren, terwijl de gasten uit Moordrecht nog drie keer raak gooiden.

Beide ploegen stonden vooraf met 2 punten uit 6 wedstrijden onderaan. Door het 11-18 verlies is ODO nu hekkensluiter.

Alle uitslagen:

Overgangsklasse D
KVA - Valto 16-16

Eerste klasse E
Juliana - Ondo 19-14

Eerste klasse F
RWA - Maassluis 19-17

Tweede klasse I
ODO - IJsselvogels 11-18

Derde klasse F
DKV Victoria - Dijkvogels 8-20


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS