Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dag van de Zeesleepvaart viert 250 jaar aan jubilea

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 4 maart 2019 11:09


Dit jaar wordt in totaal 250 jaar aan jubilea gevierd tijdens de Dag van de Zeesleepvaart in Maassluis. Zo bestaat de Hudson 80 jaar, het Zeekadettenkorps 70 jaar, de Elbe 60 jaar en het Nationaal Sleepvaart Museum 40 jaar.

Tijdens de dag, op zaterdag 8 juni, zijn alle historische schepen, aangesloten bij Sleepboothaven Maassluis van dichtbij te bewonderen. Ook de Rigel en diverse gastschepen van buiten de stad zijn dan aanwezig. Een aantal schepen wordt ingezet voor rondvaarten. Op kade is er een nautische markt en muziek van diverse koren.

De laatste hand wordt nog gelegd aan het rondvaartprogramma. Dat wordt later gepubliceerd op www.sleepboothaven.nl en op sociale media. De kaartverkoop voor de rondvaarten start naar verwachting in april.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS