Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dave van Koppen genoemd als fractievoorzitter LPF

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 3 januari 2019 10:35

Foto: LPF


Naaldwijker Dave van Koppen wordt zeer waarschijnlijk de opvolger van Dave van der Meer als fractievoorzitter van LPF Westland. Hoewel de fractie er nog over moet stemmen, zou Van Koppen de meest logische keuze zijn, aangezien hij nu vice-voorzitter is, zo laat Van der Meer desgevraagd weten aan de WOS.

Van Koppen is in zijn dagelijks leven leerkracht op de Rehobothschool in Naaldwijk en sloot zich tien jaar geleden aan bij de partij, nadat Dave van der Meer hem had gevraagd om steunraadslid te worden. Na daadwerkelijk een periode als steunraadslid te hebben gediend, is hij nu inmiddels al vijf jaar raadslid.

Fractievoorzitter Dave van der Meer stapt eind maart uit de Westlandse gemeenteraad, zo maakte hij op nieuwjaarsdag bekend. Reden is dat zijn privéleven niet langer te combineren is met de lokale politiek. Steunraadslid Jolanda Suijker zal zijn plek in de raad innemen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS