Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Bakker eerst tegen Canadese kopman Raonic

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 14 september 2018 09:01

Foto: YouTube KNLTB


's-Gravenzander Thiemo de Bakker opent vrijdagavond de Davis Cupontmoeting van Nederland met Canada tegen Milos Raonic. Dat heeft de loting donderdag uitgewezen. Raonic, de nummer 20 van de wereld, is kopman namens het Noord-Amerikaanse land.

Landgenoot Robin Haase neemt het diezelfde dag op tegen Denis Shapovalov (ATP-34). Zaterdag wordt de dubbelpartij gespeeld tussen Jean-Julien Rojer en Matwé Middelkoop en Vasek Pospisil en Daniel Nestor. Het Davis Cupduel eindigt op zondag met de enkelspelpartijen tussen Haase en Raonic, gevolgd door de partij tussen De Bakker en Shapovalov.

Inzet van het duel in Toronto is niet meer een plaats in de Wereldgroep, het voormalige hoogste niveau van het landentennis. Vanaf 2019 gaat de Davis Cup op de schop. Nederland en Canada spelen nu voor een geplaatste status in de Davis Cup-voorronde in februari 2019.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS