Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Lange en Jongerius winnen de Kadeloop

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 8 juli 2018 08:45

Foto: Carry Wilmink


De Kadeloop 2018 in Schipluiden is zaterdag gewonnen door René de Lange en Marlies Jongerius. Op de 5 kilometer waren Jeroen van Aken en Elsbeth Ciesluk de baas.

In de wedstrijd over 12 kilometer slaagde De Lange erin om weg te lopen van de rest. Met zijn eindtijd van 40.23 had de Hagenaar 22 seconden voorsprong op zijn stadgenoot Issak Berhane. Als derde finishte Dominic Bersee (Olympus '70) in 41.35.

Bij de vrouwen was Marlies Jongerius afgetekend de beste. De Wateringse finishte in 46.28 en was daarmee ruim twee minuten sneller dan Vanessa Hartman (Voorne Atletiek), die na 48.40 over de streep kwam.

De wedstrijd over 5 kilometer werd gewonnen door Jeroen van Aken uit Den Haag. Hij bleef als enige binnen de 16 minuten, om precies te zijn: 15.39. Tweede werd Monsternaar Arthur van Dijk (16.01), die op 7 seconden gevolgd werd door Schipluidenaar Tristan Valkenburg.
Bij de vrouwen was de Haagse Elsbeth Ciesluk oppermachtig en zij zegevierde in 17.44. Tweede werd haar stadgenote Birgit Vanson (18.21) en derde Rose Enthoven (Loopgroep PK), in 18.42.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS