Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dios en Velo verliezen thuiswedstrijd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 23 februari 2020 15:33


De handballers van Dios hebben de thuiswedstrijd in de eerste divisie tegen NHC verloren. De Midden-Delflanders begonnen de wedstrijd in de ballonhal in Den Hoorn goed, maar moesten in de tweede helft het onderspit delven: 20-25.

Dios had het grootste deel van de eerste helft het voordeel, met een 7-3 stand als grootste voorsprong. In de laatste tien minuten kwamen de gasten uit Houten echter terug tot 9-9 halverwege. Na rust nam NHC direct het heft in handen en kwam Dios eigenlijk niet meer in de buurt.

Ook Velo onderuit
In de eerste divisie bij de dames kon Venéco/Velo door blessuregevallen en vakantie van speelsters niet optimaal voor de dag komen. Daardoor werd de werd de thuiswedstrijd tegen Foreholte met 22-32 verloren.

Alex Curescu, sinds dit seizoen trainer in Wateringen, kijkt met nog twee wedstrijden te gaan terug op een bewogen seizoen. Gezien het spelbeeld in de voorbije wedstrijden had Velo hoger kunnen eindigen, maar omdat de selectie afgelopen zomer voor een groot deel was vernieuwd bleek het team daartoe niet in staat. Curescu is overigens ook komend seizoen hoofdtrainer bij Velo.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS