Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Doekhi (D66) stapt door verhuizing uit Maassluise raad

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 6 augustus 2019 10:54


Justin Doekhi stopt per 1 september als raadslid in de gemeente Maassluis. De huidige fractievoorzitter van D66 verhuist naar Wageningen. De partij is al rond met een opvolger, maar daarover kan Doekhi nog niets zeggen.

"Voor velen een verrassing, voor ons gezin speelde dit al wat langer", zegt Doekhi in het programma Gardien Tot Tien op WOS Radio. "Mijn vrouw heeft een mooie baan aangeboden gekregen in Wageningen. Ik heb het een beetje geprobeerd af te houden, want ik ben pas anderhalf jaar raadslid en wilde mijn termijn afmaken. Maar het was zo'n mooie kans en ik wilde mijn vrouw ook niet in de weg zitten. We hebben er samen veel over gediscussieerd en uiteindelijk toch de knoop doorgehakt."

Hoewel hij pas kort lid was van de gemeenteraad, is Doekhi toch al zeker tien jaar politiek actief. "Ik ben steunraadslid, bestuurslid en penningmeester geweest voor D66 en uiteindelijk dus raadslid geworden. Dat was eigenlijk wel de kers op de taart; dan zit je echt in de politieke arena."

D66 is al rond met een opvolger voor Doekhi. "Daar kan ik formeel nog niets over zeggen; dat wordt uiterlijk eind deze maand bekend. Eén ding is wel al zeker: "Het is een man."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS