Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Drie drankrijders aangehouden zaterdag

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 5 augustus 2018 09:19

Foto: WOS Archief


De politie Westland heeft zaterdag drie mensen aangehouden die met teveel alcohol op achter het stuur zaten. Eén van hen had bijna drie keer meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Het rijbewijs van de bestuurder is afgenomen, en hij of zij moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Een andere bestuurder was in de middag van het een Varend Corso-feestje op weg naar een andere en liep daarbij tegen de lamp: hij of zij blies 340 ugl, terwijl 220 ugl is toegestaan. Deze persoon kreeg een boete van 325 euro. "Erg zonde om je geld uit te geven aan bekeuringen in plaats van aan een leuk feestje", schrijft Politie Westland daarover op Facebook. 

Later op de avond werd een snorfietser aangehouden die met teveel alcohol op was gaan rijden. Deze bestuurder kreeg een boete en moet mogelijk op cursus bij het CBR. "Laat driemaal geen scheepsrecht zijn", schreef de politie rond 20:30 op Facebook. Echter mocht het uitspreken van die hoop niet baten: aan het einde van de avond hielden agenten een bestuurder aan die 615 ugl blies en daardoor dus zijn rijbewijs kwijt is en voor de rechter moet verschijnen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS