Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Eerste verkoopdag 'De Luifel' goed begonnen

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: zondag 11 augustus 2019 14:00


De eerste verkoopdag bij café de Luifel is afgelopen zaterdag goed van start gegaan. Het café sluit de deuren en de eigenaren willen de inventaris verkopen. Om het het café helemaal leeg te krijgen is men begonnen met het verkopen van het interieur. Dat doen eigenaren Henk en Elly Hazewinkel met vier open verkoopdagen.

Zo kunnen belangstellenden allerlei herinneringen uit het café kopen. Zaterdag was de eerste verkoopdag en die is goed verlopen. Alle meubels uit het cafégedeelte zijn inmiddels verkocht. Het gaat om het meubilair van het terras, de deuren uit de zaal, alle krukken, statafels, de bar en de delfstblauwe pomp. Ook zijn er een paar schilderijen, de bel en nog wat klein spul verkocht.

Volgende week zaterdag wordt de tweede verkoopdag gehouden. Dan proberen ze het gereedschap, speelgoed en wat grotere items, zoals koelkast, vriezer en dergelijke te verkopen. Het geld wat ze met de verkoop verdienen wordt besteed aan de bouw van hun vier nieuwe woningen. Twee seniorenwoningen en twee maisonnettewoningen. De maisonnettewoningen gaan in de verkoop. Het stel gaat zelf wonen in één van de twee seniorenwoningen. De ander overgebleven seniorenwoning wordt verhuurd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS