Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Elso Reedijk opnieuw gearresteerd

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 13 oktober 2018 22:32

Foto: Regio 15


Elso Reedijk, de inwoner van Ter Heijde die eerder deze week na een uitspraak van de rechter uit zijn woning is gezet, is zaterdagavond opnieuw aangehouden. Het enige wat de politie er deze avond over kwijt kan, is dat er sprake was van een "dreigende situatie".

Een grote groep agenten verzamelde zich tegen half negen bij de 'oprit’ naar Ter Heijde. Na geruime tijd van overleg gingen zij over de dijk het dorp in. Reedijk werd vervolgens in de omgeving van de Heemskerkstraat aangehouden.

Dinsdagmiddag kreeg Reedijk, na eendoor hem aangespannen kort geding, van de rechter te horen dat hij woensdag zijn huurwoning in de Piet Heinstraat moest verlaten. Hij kon dit niet verkroppen en sloeg ’s avonds zijn woning kort en klein. Nadat hij dinsdagavond was meegenomen door de politie, was hij in de loop van donderdag weer vrijgelaten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS