Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Erespeld na 32 jaar trouwe dienst bij gemeente Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 juni 2019 17:16

Foto: Gemeente Maassluis


Frans van der List heeft woensdag bij zijn afscheid als ambtenaar van de gemeente Maassluis de gemeentelijke erespeld gekregen uit handen van burgemeester Edo Haan. Van der List gaat na 32 jaar trouwe dienst met pensioen.

De Maassluizer was sinds 4 mei 1987 betrokken bij de ontwikkeling van automatisering en digitalisering van de financieel-administratieve gemeentelijke administratie en de belastingen/WOZ-administratie. Rond de millenniumwisseling was hij een van de trekkers van een project waarin de financiële- en belastingadministratie moest worden overgezet van gulden naar euro.

In zijn vrije tijd is Van der List al twintig jaar actief bij de vrijwillige brandweer, voornamelijk als chauffeur. Hij heeft als vrijwilliger een tankauto samen met nog vier andere vrijwilligers naar onze Hongaarse partnerstad Hatvan gereden. Daarnaast begeleidt en verzorgt hij al jaren vanuit de Andreas, Petrus en Paulusparochie voor ernstig zieken die met de trein Lourdes bezoeken. Ook is hij al vele jaren vrijwilliger als penningmeester bij de Wereldwinkel van Maassluis.

De Erepenning der Gemeente wordt uitgereikt aan personen, al dan niet ingezetenen van de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS