Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ervaar Maassluis wordt op afstand gezet van gemeente

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 9 oktober 2019 11:22

Foto: Facebook Ervaar Maassluis


Stadspromotieorganisatie Ervaar Maassluis komt meer op afstand van de gemeente te staan. Dat heeft burgemeester Edo Haan desgevraagd laten weten. Hij zal binnenkort terugtreden uit het bestuur van Ervaar Maassluis. Volgens hem kan de organisatie prima op eigen benen staan en wordt de relatie met de gemeente nu zuiverder.

Ervaar Maassluis werd in 2010 ontwikkeld als een slogan voor de Stichting Promotie Maassluis om naar buiten te treden. In die tijd werd er ook een stadspromotor aangesteld. Sindsdien is de organisatie geprofessionaliseerd, heeft de stadspromotor plaatsgemaakt voor een citymarketeer en is er een informatiepunt geopend in de binnenstad die twee eerdere promotiepunten heeft vervangen.

Binnenkort wordt het citymarketingbeleidsplan voor 2019-2024 besproken door de gemeenteraad. Daar zit ook een evaluatierapport bij van onderzoeksbureau Burhs en een visie van het Maassluise college.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS