Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Extra huisartsenpost op sportcomplex SV Den Hoorn

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 21 maart 2020 14:19

Foto: Eerder deze week werd er ook al een triagetent neergezet bij het ziekenhuis


Het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft gaat definitief een specialistische huisartsenpost inrichten op het nabijgelegen sportpark in Den Hoorn. Deze sportaccommodatie zou zich goed lenen voor het werk van de specialistische huisartsenpost. Het is de bedoeling dat deze post aankomende maandag opent.

Mensen met gezondheidsklachten die wijzen op besmetting met het coronavirus worden vanaf maandag onderzocht op de specialistische huisartsenpost. Door regionaal deze mensen op een speciaal daarvoor ingerichte post te onderzoeken, blijven zij apart van andere patiĆ«nten op de reguliere huisartsenposten. 


Er wordt vanaf volgende week een toename in het aantal besmette mensen verwacht. Met de extra post speelt het ziekenhuis hierop in. Het is de bedoeling dat de patiƫnt straks eerst met de eigen huisarts. De huisarts maakt dan een afspraak voor hen op de huisartsenpost.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS