Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Feest Wollebrand keert terug

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 5 december 2019 14:51

Foto: Twitter Roel Batelaan


Het feest Vrienden van het Westland keert ook in 2020 terug op het festivalterrein bij De Wollebrand in Honselersdijk. Dat heeft de organisator SF Events bekendgemaakt.

SF Events organiseerde in juni dit jaar de evenementen Vrienden van het Westland (met optredens van Van Dik Hout, Queen Forever en 2 Meter Peter) en Infinity Outdoor (hardstylefeest). "Beide evenementen zijn vorig jaar goed ontvangen, maar zeker op Vrienden van het Westland werd positief gereageerd", zegt mede-eigenaar Stan van der Wel van SF Events.

Vrienden van het Westland keert daarom zeker weer terug in het tweede weekend van juni. Of Infinity Outdoor ook weer wordt gehouden is nog niet bekend. Daarnaast wordt bekeken of op 14 juni het evenemententerrein kan worden gebruikt om de EK-voetbalwedstrijd Nederland-Oekraïne uit te zenden voor een groot publiek.

Oud en nieuw
SF Events houdt tijdens oud en nieuw overigens ook dit jaar weer een feest in de sporthal in De Lier. Verschil met voorgaande edities is wel dat de drank niet bij de prijs is inbegrepen. "De reden hiervoor is kortweg dat we de verspilling van drank tegen willen gaan."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS